Regisztráció

Uborka-Alma Dzsúsz

Uborka-Alma Dzsúsz

Igazán finom

  • Könnyű
  • Futács Gitta
    1-10 perc
  • 2021-02-19
    201 kcal/fő
1 főre Érték
kcal: 201
kJ: 150
Szénhidrát: 52.32
Amelyből cukrok: 36.18
Zsír: 0.84
Amelyből telített zsírsavak: 0.21
Rost: 8.7
Fehérje: 2.73
Só: 0
Az adott sor azért van pirossal kiemelve mert a recept alapanyagai között van olyan alapanyag amelynek az összetevőjének az értékét nem adta meg a gyártó. Melyek értéket nem tudjuk.
Az adott recept alapanyagai között megtalálható Fanyar hatású, mely a következőt jelenti:
A fanyar íz keresése az ételekben lelki tünetei: fanyalgás, feszültség keltés, szorongást, pánikot, stresszt okozhat. Testi tüneteit a feszült izomzat, remegés, fáradékonyság. A nem egyensúlyi állapotot csökkentő ízek az édes, és a savanyú ételek fogyasztása.
Az adott recept alapanyagai között megtalálható Édes hatású, mely a következőt jelenti:
Amennyiben túl sok édes ételt fogaszatunk az alábbi lelki tüneteket tapasztalhatjuk: birtoklási vágy, mohóság, tompaság. A testi tüneteit pedig a hízás, nehézkesség, aluszékonyság. Viszont ha keserű, pikáns, savanyító ételeket fogysztunk akkor az előbbi tünetek megszűnnek.
Az adott recept alapanyagai között megtalálható Szelet fokozza hatású, mely a következőt jelenti:
Eredetileg a recept 1 főre / darabra szólt.
Módosítsuk
Főre/adagra
Értékelés
Értékelések megtekintése
Kedvencekhez adom
Alapanyagok
  • 30
    dkg
    Uborka (általános)
  • 30
    dkg
    Alma (általános)
Elkészítés

Elkészítés a megadott link alatt

Meg fogsz lepődni, mennyire fog csúszni ez a lé.  🙂

Az uborka és az alma együttműködnek a szervezeted mély hidratálásán és kíméletes tisztításán.

A friss uborkalé a világon a  legjobb fiatalító gyógyital, mivel sejtjeink legmélyebb szintjéig hidratálja testünket. Erősen lúgosít és tisztít.

Az alma pedig egy alapvető béltisztító.

Az ideális arány 50-50%.